Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα στην απόφαση για αδειοδότηση του Πανιωνίου. Καταθέτει προσφυγή, στον “αέρα” πλέον τα πλέι οφ.
image description

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ τελικά ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης και έδωσε στον Πανιώνιο την πολυπόθητη άδεια με την οποία θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ.

Στον ΠΑΣ δεν περίμεναν αυτή την ανατροπή, ωστόσο δεν είναι πρόθυμοι να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ετοιμάζεται να μεταβεί στα κεντρικά γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας όπου θα καταθέσει προσφυγή και πλέον όλοι ελπίζουν σε νέα ανατροπή της απόφασης.

Βέβαια αυτή η διαδικασία απαιτεί χρόνο προκειμένου να εξεταστεί και να παρθεί μια απόφαση. Αυτό έχει και αντίκτυπο στη διαδικασία των πλέι οφ τα οποία δεν μπορούν να ξεκινήσουν αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα το ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος!

Παράλληλα τα χρονικά περιθώρια πιέζουν, καθώς θα πρέπει να πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν νωρίτερα φέτος λόγω του Euro. Ωστόσο το σίριαλ έχει κι άλλα επεισόδια…

Πηγή: Contra.gr