image description

Μετά τον Κώστα Περιστερίδη, γεγονός είναι και η δεύτερη ανανέωση συμβολαίου στον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία ήταν εδώ και 2 μήνες δεδομένη ότι θα ανακοινωθεί, καθώς ο Τόλης Σκόνδρας είχε συμφωνήσει για επέκταση της συμφωνίας του γι’ άλλα 2 χρόνια και πλέον “πολιτογραφείται” Γιαννιώτης!

Ο Σκόνδρας είχε αποκτηθεί τον Ιούλιο του 2013 από τον ΠΑΣ, παίζοντας 4 ματς με 62 λεπτά συμμετοχής την πρώτη του σεζόν. Την επόμενη σεζόν ανέβασε τις συμμετοχές του σε 9 με 412 λεπτά και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε την καλύτερή του χρονιά με τον ΠΑΣ, συμμετέχοντας σε 14 αγώνες πρωταθλήματος με 997 λεπτά στα οποία σκόραρε 1 φορα.

ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ 2015-2016)

Τα στατιστικά του Σκόνδρα

Τα στατιστικά του Σκόνδρα

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας με τον αμυντικό της ομάδας Απόστολο Σκόνδρα μέχρι 30.06.2018.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Στον ΠΑΣ έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ζήσω κι αυτές που έρχονται. Η ομάδα είναι οικογένεια μου κι εγώ νιώθω πολύ όμορφα στα Γιάννενα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τους συμπαίχτες μου γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια και συνεργασία ίσως να μην ήμουν εδώ σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας και μια υπόσχεση, ο ΠΑΣ συνεχώς θα μεγαλώνει”.20160507_103929