image description

Άλλη μία πολύ μεγάλη εμφάνιση για τον Μπράνα Ίλιτς, που τη στιγμή της αλλαγής του, όχι απλά αποθεώθηκε, αλλά σείστηκε το γήπεδο με το όνομά του. Μάλιστα υπήρξαν και πολλοί φίλοι της Ξάνθης που τον χειροκρότησαν ιπποτικά.

Για την επιτυχία του ΠΑΣ και το άγχος με το οποίο ήρθε η νίκη, ο Σέρβος δήλωσε στη NOVA:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για μας που ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά στο τέλος βρήκαμε τη δύναμη και τον τρόπο να κερδίσουμε. Περιμένουμε την άλλη εβδομάδα να βγει η απόφαση για τον Πανιώνιο. Ελπίζω να βγούμε στην Ευρώπη.

 

Για την αποθέωση του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Είναι μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα μου, μάλλον η μεγαλύτερη. Ήταν σαν να παίζαμε στα Γιάννινα, ήρθε πολύς κόσμος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στην Ξάνθη. Αφιερώνω τη νίκη στον μικρό Παναγιώτη που είναι στο νοσοκομείο στην Αθήνα και εύχομαι γρήγορα να γυρίσει κοντά στην ομάδα».

 

Για το άγχος που είχε ο ΠΑΣ: «Είχαμε άγχος στο παιχνίδι. Αν δεν είχαμε άγχος θα παίζαμε καλύτερα. Είναι λογικό που είχαμε άγχος, γιατί ξέραμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Το ξεπεράσαμε και είχαμε ευκαιρίες, αλλά και η Ξάνθη έπαιξε καλά και μας έκανε ευκαιρίες.

Τώρα ελπίζω να παίξουμε πλέι οφ και να είμαστε πιο ήρεμοι. Ελπίζουμε όλοι και νομίζω ότι δικαιούμαστε να παίξουμε στην Ευρώπη με την προσπάθεια που κάναμε τόσα χρόνια».