image description

Η διοίκηση του ΕΑΝΚΙ γνωστοποίησε την απόφαση του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την ανακατασκευή του γηπέδου Λιμνοπούλας με συνθετικό χλοοτάπητα και του κατεστραμμένου ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπεγράφησαν από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΓΓΑ τα βασικά έγγραφα που αφορούν στο έργο ”Ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα Γηπέδου ΕΑΝΚΙ (Λιμνοπούλα) του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων,  προϋπολογισμού 231.639 ευρώ  και ειδικότερα:

1. Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας

2. Έγκριση τευχών διακήρυξης

3. Ορισμός κυρίου του έργου

Η δημοπράτηση του έργου, αναμένεται εντός του επόμενου μήνα.

Επίσης εντός των ημερών αναμένεται η ολοκλήρωση της μελέτης για την ανακατασκευή του κατεστραμμένου ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων ”ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ”.

Με σταθερά βήματα προχωράμε στην ολοκλήρωση 2 μεγάλων έργων για τον αθλητικό κόσμο των Ιωαννίνων, 2 έργων που αποτελούσαν διαχρονικές απαιτήσεις για την πόλη μας και που από την 1η ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας θέσαμε ως ρεαλιστικούς στόχους διεκδικώντας την υλοποίησή τους από την ΓΓΑ.

Έτσι με τις υπόλοιπες πιο μικρής αλλά εξίσου σημαντικής κλίμακας παρεμβάσεις μας στο σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων πετυχαίνουμε σταδιακά τον στόχο μας για την αναβάθμισή τους που θα συμβάλλει στην εξωστρέφεια που επιδιώκουμε να δώσουμε προκειμένου να ενισχύσουμε τη θέση του ΠΕΑΚΙ στο ευρύτερο αθλητικό γίγνεσθαι».