image description

Οι φόβοι υπήρχαν από πριν, αλλά τελικώς επιβεβαιώθηκαν και στον αγώνα. Ο διαιτητής Τζοβάρας του συνδέσμου Φθιώτιδας πρωταγωνίστησε με τα σφυρίγματά του στον πρώτο αγώνα μπαράζ με το Ελευθεροχώρι και με τις αποφάσεις του ουσιαστικά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής μπαίνει στο στόχαστρο γιαννιώτικης ομάδας, αφού και σε ματς της Ανατολής με το Φλαμούλι πριν από 2 χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει και απ’ ό,τι φαίνεται επιλέγεται συχνά για κρίσιμους αγώνες ομάδων της ΕΠΣ Τρικάλων. Μάλιστα για το συγκεκριμένο σύνδεσμο διαιτητών (Φθιώτιδας), είχε ζητηθεί εξαίρεση πέρυσι απο το Βελισσάριο στο κρίσιμο ματς με τη Φαρκαδόνα που χάθηκε η άνοδος.

Το Βελισσάριο διαμαρτύρεται έντονα για 2 πέναλτι που δεν του δόθηκαν σε φάσεις με τους Τζιάλλα και Βαρτζιώτη στο 47′ και το 80′, για το ότι δεν υπήρχε φάουλ στη φάση που γίνεται το 2-0, για το «φόρτωμα» με κίτρινες κάρτες των κεντρικών του αμυντικών και όχι μόνο.

Η πρώτη αντίδραση του Βελισσαρίου ήρθε μ’ ένα καυστικό σχόλιο μέσω fb: «Σε ένα ματς που ξέραμε πως η τύχη μας ήταν προδιαγεγραμμένη, επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα! Γέλαγε όλο το γήπεδο σήμερα και αναμενόμενη η ήττα! Ένα μπράβο στα παιδιά της ομάδας για την ψυχραιμία που έδειξαν! Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας!».

Η διαμαρτυρία του Βελισσαρίου ενδέχεται να πάρει και πιο επίσημη μορφή και εξετάζονται ποιες κινήσεις θα μπορούσαν να γίνουν. Το γεγονός, πάντως, ότι η ΕΠΣ Τρικάλων έχει έναν πανίσχυρο πρόεδρο μέσα στην ΕΠΟ και ανεβαίνουν κάθε χρόνο ομάδες από εκεί, ίσως λέει πολλά…