image description

Οι μικρές αθλήτριες και οι μικροί αθλητές του αθλητικού συλλόγου «ΓΙΑΝΝΕΝΑ», που ανήκουν στην κατηγορία των μίνι (Α΄ έως και ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ), πήραν μέρος στο 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε στηθεί στο κλειστό της Ηγουμενίτσας τα 60 περίπου παιδιά της ακαδημίας του ΓΑΣ, που ακολούθησαν την αποστολή, είχαν την ευκαιρία να παίξουν για περίπου τρεις ώρες το αγαπημένο τους άθλημα με παιδιά ίδιας ηλικιακά κατηγορίας άλλων σωματείων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας(ΕΣΠΕΔΕ).

Συγκεκριμένα στο τουρνουά βρέθηκαν πάνω από 300 παιδιά των παρακάτω σωματείων που ο ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ προσκάλεσε:

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Α.Σ. ΒΟΛΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ Γ.Σ.
Α.Ο. ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ
Α.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Φ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το χαμόγελο των παιδιών, οι πανηγυρισμοί τους σε κάθε κερδισμένο πόντο και γενικά η χαρά της συμμετοχής τους ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον.

Στο τουρνουά συμμετείχαν ως προσκεκλημένοι ο Έλληνας διεθνής αθλητής της πετοσφαίρισης Νίκος Ρουμελιώτης, με πάνω από 300 συμμετοχές στην εθνική ομάδα, και η Βάσω Καραντάσιου πρώην αθλήτρια του Μπιτς Βόλεϊ, με μεγάλες επιτυχίες στην άμμο και με αποκορύφωμα την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρόδου οι οποίοι μοίρασαν στα παιδιά αυτόγραφα.

Μετά το τέλος του τουρνουά την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα σωματεία, την απονομή αναμνηστικής πλακέτας στους προσκεκλημένους και την αναμνηστική φωτογραφία, τα παιδιά και οι προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ στις 5 Ιουνίου 2016 στο 3ο τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογός μας.

Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση αναφέρει:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΕΡΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ για την πρόσκληση στο 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ και να τους συγχαρούμε για την άψογη για άλλη μια φορά διοργάνωση στην οποία έδωσαν την ευκαιρία σε πάνω από 300 παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν διαφημίζοντας ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα αλλά και την προσπάθεια των συλλόγων.

Επίσης να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους αλλά και τους γονείς που προτρέπουν τα παιδιά τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικά με το βόλεϊ. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αποδεικνύουν περίτρανα ότι σύντομα, με την αγωνιστικότητά τους και τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών τους, θα επανδρώσουν τα αγωνιστικά τμήματα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές του συλλόγου μας για την προσπάθειά τους και το αποτέλεσμα που παρουσιάζουν το οποίο ήδη φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και σχολιάζετε με τα καλύτερα λόγια».