image description

Στο στόχαστρο του Βελισσαρίου μπήκε για μία ακόμα φορά η διαιτησία και όχι άδικα, αφού ειδικά μετά την ισοφάριση από πλευράς Βελισσαρίου, ο Τίκας σφυρίζει χωρίς προσχήματα υπέρ του Αστέρα Πετριτή. Έξαλλοι ήταν όλοι οι άνθρωποι των “πρασίνων” και ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις για το παρασκήνιο που υπήρχε στον όμιλο, καθώς “πυρά” δέχτηκαν η ΕΠΣ Τρικάλων που κάθε χρόνο βγάζει ομάδα Τρικάλων στη Γ’ Εθνική και η ΠΑΕ Κέρκυρα, που έδειξε ενδιαφέρον για την άνοδο του Αστέρα.

Α. Ζώης: «Είδατε τι έγινε»
Απογοητευμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης και την ήττα της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής Ανέστης Ζώης. «Είδατε όλοι τι έγινε σήμερα. Δυστυχώς δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Δε θέλω να πω κάτι περισσότερο».

Π. Βαρτζιώτης: «Του ζήτησα να κρατήσει καθυστερήσεις»
Για τη φάση της αποβολή του μίλησε ο Παύλος Βαρτζιώτης τονίζοντας ότι απλά ζήτησε από το διαιτητή να κρατήσει καθυστερήσεις. «Είπα στον διαιτητή να κρατήσει καθυστερήσεις και επειδή έκανα μια κίνηση με τα μαλλιά μου θεώρησε ότι τον ειρωνεύομαι και μου έδειξε δεύτερη κίτρινη. Ήταν ανεκδιήγητος και καθόρισε το αποτέλεσμα».

Θ. Γκλίναβος: «Καθοριστική η αποβολή του Βαρτζιώτη»
Στη φάση της αποβολής του Παύλου Βαρτζιώτη στάθηκε ο πρόεδρος του Βελισσαρίου, Θωμάς Γκλίναβος. «Δε θέλω να ασχολούμαι με τη διαιτησία, αλλά η αποβολή του Βαρτζιώτη καθόρισε το αποτέλεσμα. Ως διοίκηση δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, αλλά προβληματιζόμαστε πλέον αν έχει νόημα να διαθέτουμε τους πόρους και τις δυνάμεις μας όταν κάποια πράγματα είναι προκαθορισμένα. Καλή συνέχεια στον Αστέρα Πετριτή».

Θ. Παπακώστας: «Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Τρικάλων και την ΠΑΕ Κέρκυρα»
Λάβρος κατά της ΕΠΣ Τρικάλων και της ΠΑΕ Κέρκυρα ήταν ο αντιπρόεδρος του Βελισσαρίου, Θεόδωρος Παπακώστας. «Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Τρικάλων και στην ΠΑΕ Κέρκυρα. Τα κατάφεραν τέλεια. Ο διαιτητής σήμερα καθόρισε το αποτέλεσμα. Από το πρώτο λεπτό δεν μας άφησε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Γ. Λέττας: «Εργαλείο ο διαιτητής»
Ως εργαλείο που θα πάει μπροστά στην καριέρα του χαρακτήρισε το διαιτητή κ. Τίκα ο τεχνικός διευθυντής του Βελισσαρίου, Γιάννης Λέττας: «Είδατε όλοι τι συνέβη σήμερα. Ο διαιτητής δε μας άφησε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όλα ήταν προκαθορισμένα. Παλέψαμε με τα θηρία και δεν τα καταφέραμε».

*Αργότερα θα ανέβει και βίντεο αναλυτικά με τις δηλώσεις