image description

Ήταν γνωστό ότι ο Λίλα είναι ανάμεσα στα ηγετικά στελέχη της Εθνικής Αλβανίας και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει το μεγαλύτερο ραντεβού με την ιστορία στο Euro της Γαλλίας. Ο Λίλα ήταν στην προεπιλογή του Ντε Μπιάζι που προετοιμάστηκε στην Αυστρία και από το βράδυ της Τρίτης είναι και επίσημα στην τελική 23άδα.

Τόσο ο Λίλα όσο και ο Τζημόπουλος δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στην έναρξη προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα, που όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου, λόγω της συμμετοχής της ομάδας στο Europa League, αφού οι διαρροές που υπάρχουν από χθες αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος «κόβεται».

Αναλυτικά, η 23άδα της Αλβανίας:

Τερματοφύλακες: Ετρίτ Μπερίσα (Λάτσιο), Άλμπαν Χότζα (Παρτιζάνι), Όργκες Σέχι (Σκιόντερμπεου)

Αμυντικοί: Ανσί Αγκόλι (Καραμπάχ), Αρλίντ Αγιέτι (Φροζινόνε), Νασέρ Αλίγι (Βασιλεία), Μεργκίμ Μαβράι (Κολωνία), Λορίκ Τσάνα (Ναντ), Ελσέιντ Χισάι (Νάπολι), Φρεντερίκ Βέσελι (Λουγκάνο)

Μέσοι: Λέντιγιαν Μεμουσάι (Πεσκάρα), Έργκις Κάτσε (ΠΑΟΚ), Άντι Λίλα (Γιάννινα), Μίγκιεν Μπάσα (Κόμο), Όντισε Ρόσι (Ριέκα), Μπουρίμ Κουκέλι (Ζυρίχη), Ερμίρ Λενιάνι (Ναντ), Ταλάντ Τσάκα (Βασιλεία), Αμίρ Αμπράσι (Φράιμπουργκ)

Επιθετικοί: Μπεκίμ Μπαλάι (Ριέκα), Σοκόλ Τσικαλέσι (Ιστανμπούλσπορ), Αρμάντο Σαντίκου (Βατούζ), Σκελζέν Γκάσι (Κολοράδο Ράπιντς)