image description

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν για το Βελισσάριο, ο προπονητής της ομάδας, Ανέστης Ζώης, συνεχάρη όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και τόνισε ότι η χρονιά τελειώνει με πικρία, καθώς δεν επετεύχθη ο στόχος της ανόδου.

«Τελειώσαμε νικηφόρα τη σεζόν μ’ ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα. Δεν είχαμε τη διάθεση και την όρεξη προηγούμενων αγώνων και ήταν λογικό. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Μας αφήνει μια πικρία το τέλος. Δυστυχώς πληρώσαμε έναν κακό ημίχρονο και δύο ματς που δεν μας αφήσανε να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούσαμε. Πολλά μπράβο στα παιδιά που έκαναν καλή χρονιά. Στο τοπικό κερδίσαμε δίκαια την 1η θέση.

Ευχαριστώ και τους παράγοντες για τη συνεργασία που είχαμε. Προσπαθούσαμε να είμαστε έτοιμοι όλη τη χρονιά γι’ αυτούς τους αγώνες.

Είναι νωρίς για να συζητήσουμε αν θα παραμείνω στον πάγκο και τη νέα σεζόν. Πρώτα πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό.

zois-anesths-2

Έχουμε αρκετά νέα παιδιά. Το θέμα είναι πόσο θα δουλέψουν για να πάνε ακόμα παραπάνω. Κάποια στοιχεία πολύ καλά υπάρχουν, το θέμα είναι πόσο θα δουλέψουν και αν θα τους δοθούν οι ευκαιρίες».