image description

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει ο νεαρός Σέρβος επιθετικός, Ένες Ντόλοβατς, ο οποίος είχε δοκιμαστεί στις τελευταίες προπονήσεις της σεζόν από τον Γιάννη Πετράκη. Όπως ήταν γνωστό από δημοσίευμα του tuttomercatoweb.com, ο παίκτης είχε προταθεί από τον Ιταλό μάνατζερ Λορέντζο Ντελισάντι, ενώ σημερινό δημοσίευμα του sport24.gr αναφέρει ως τελειωμένη οριστικά τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ντόλοβατς είναι 17 ετών (γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1999), έχει ύψος 1.76 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη χώρα του, στη Νόβι Παζάρ. Είναι διεθνής με την Εθνική Κ-17 της Σερβίας και αν δεν κατείχε θέση ξένου, η Γιουβέντους θα τον είχε κάνει δικό της, αφού οι άνθρωποί της τον είχαν παρακολουθήσει και είχαν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για αυτόν.

Πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν πως άνθρωποι του ΠΑΣ ταξίδεψαν στη χώρα των κεντρικών Βαλκανίων και απέκτησαν τον Ντόλοβακ, για τον οποίο πιστεούν ότι θα εξελιχθεί σε “λαβράκι”. Και μπορεί να μην πάρει… μονομιάς ευκαιρία για την πρώτη ομάδα, αλλά στους αγώνες Κυπέλλου το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στις αποστολές, αφού τη νέα σεζόν στο κύπελλο θα πρέπει να δηλώνονται παίκτες γεννημένοι από το 1998 και μετά.