image description

Οι παγκορασίδες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κράτησαν για το τέλος το χειρότερο φετινό τους παιχνίδι και αδικώντας κυρίως τον εαυτό τους για τους κόπους την προσπάθεια αλλά και την συνολική εμφάνιση μιας ολόκληρης χρονιάς ηττήθηκαν στην Κέρκυρα από την τοπική Βολίδα με 3-2 σετ και ταυτόχρονα έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στο final four του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΕ.

Λάθη επί λαθών σε άμυνα και επίθεση έδιναν εύκολους πόντους στην αντίπαλη ομάδα η οποία το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα της.

Το σέρβις που ήταν ένα από τα όπλα των κοριτσιών του ΓΑΣ λειτούργησε μόνο στο 4ο σετ το οποίο και πήραν εύκολα με 12-25.

Σίγουρα η προπονητική απραξία των τελευταίων ημερών από αρκετές αθλήτριες λόγω και της σχολικής εξεταστικής περιόδου έπαιξε ρόλο εκτός ως ελαφρυντικό της κακής εμφάνισης, αλλά και ως στοιχείο το οποίο θα πρέπει να δει σοβαρά η ΕΣΠΕΔΕ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης ένα στοιχείο που πρέπει να ειπωθεί είναι το γεγονός ότι στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τροποποίηση της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα τόσο το σωματείο ΑΣ ΒΟΛΙΣ όσο και η ΕΣΠΕΔΕ ήταν ανήμπορες να εξυπηρετήσουν την κατάσταση αναφέροντας ως δικαιολογία την δυσκολία που υπάρχει στο κλειστό Κέρκυρας, αλλά όντως τυχαία ο ΓΑΣ κατάφερε από μόνος του να βρει τελικά ώρα για να γίνει ο αγώνας, ο οποίος μάλιστα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και πιο νωρίς και να μη ταλαιπωρηθούν μέχρι αργά τα παιδιά της ομάδας που την επόμενη είχαν εξετάσεις.

Το παραπάνω προς γνώση και συμμόρφωση μερικών για το τρόπο που χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις που δεν είναι λίγες και δείχνουν με τις κινήσεις τους το πόσο προχειρότητα χρησιμοποιούν για την επίλυσή τους.

Τα σετ: Βολίς-ΓΑΣ 25-19, 18-25, 25-19, 12-25, 15-13

Η σύνθεση του ΓΑΣ: Σκανδάλη, Αναστασίου, Ντέτσικα, Λαμπρίδη, Διαμάντη, Τσελλίδη, Κωσταδήμα, Διαμάντη, Γάγα.