image description

Εντός της εβδομάδας ή το αργότερο αρχές της επόμενης, θα έρθει το κλιμάκιο της UEFA για τον έλεγχο του «Ζωσιμάδες», ώστε να υπάρξει ο επίσημος ορισμός του αγώνα της 14ης Ιουλίου με την Οντ ή την Μάριεχαμν, στα Ιωάννινα και όχι σε κάποιο άλλο ελληνικό γήπεδο.

Το «Ζωσιμάδες» είχε διαμορφωθεί στην τελευταία ανακαίνιση βάσει των προδιαγραφών που υπήρχαν για τα γήπεδα κατηγορίας 2, ωστόσο υπήρχε ελλιπής συντήρηση αυτών των προδιαγραφών και σίγουρα κάποια πράγματα πρέπει να επιστρέψουν στην προτέρα κατάσταση, ενώ κάποια άλλα μπορούν με ορισμένες παρεμβάσεις να πληρούν τα κριτήρια της UEFA, ώστε να μη στερηθεί ο ΠΑΣ το γήπεδό του.

Οι άνθρωποι του Σταδίου με το εγχειρίδιο των γηπέδων ανά χείρας αυτές τις μέρες προσπαθούν να ετοιμαστούν κι εκείνοι από την πλευρά τους για τον έλεγχο, ώστε όσες παρατηρήσεις γίνουν να μπορούν να φτιαχτούν άμεσα.

klirosi-pinakas

Στο μεταξύ, ασκόπως δημιουργήθηκε σύγχυση σχετικά με την έδρα του πρώτου αγώνα. Οι πίνακες της UEFA είναι ξεκάθαροι και περιγράφουν πως ακριβώς θα γίνουν τα παιχνίδια. Δεν ισχύει, λοιπόν, κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είδαμε και καταλάβαμε όλοι. Έτσι το πρώτο ματς θα γίνει με γηπεδούχο τον ΠΑΣ και το δεύτερο με φιλοξενούμενο τον ΠΑΣ.