image description

Πολλή δουλειά γίνεται σε καθημερινή βάση από τον Γιάννη Πετράκη και τους ποδοσφαιριστές του. Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα κάποια μεταγραφή, αλλά και οι πιτσιρικάδες που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα κάνουν τρομερή προσπάθεια να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας, ενώ από τους υπό δοκιμή, συνεχίζουν μόνο οι Στέβιτς και Ντόλοβατς, αφού ο Χοτζάι δεν ήταν σήμερα στην προπόνηση.

Το επίπονο πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, ιδιοδεκτικότητας και αερόβιας ικανότητας. Το απόγευμα το προπονητικό επιτελείο δούλεψε πάλι πάνω στην τεχνικοτακτική, ενώ ακολούθησε και οικογενειακό δίτερμα.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί μια πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ (08:00) και μια απογευματινή στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες», που επιστρατεύεται κι αυτό για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, αφού ο Γιάννης Πετράκης θέλει οι παίκτες του να έχουν μία καλή επαφή με τη φυσική τους έδρα, στην οποία έχουν να βρεθούν από τις 10 Απριλίου και το νικηφόρο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων.

Στο μεταξύ, ανοιχτό άφησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης το ενδεχόμενο παραμονής του Μπράνα Ίλιτς, που έχει παραμείνει στην πόλη μας. Για να γίνει κάτι τέτοιο, βέβαια, ο Μπράνα θα πρέπει να δεχτεί την αρχική πρόταση του ΠΑΣ.

Τη συνέντευξη του κ. Χριστοβασίλη μπορείτε να την ακούσετε πιο κάτω, ενώ το απομαγνητοφωνημένο κείμενο θα ανέβει αργότερα σε νέο ρεπορτάζ.


ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM ΓΙΑ ΤΗ… από super-fm