image description

Η ενίσχυση για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη γραμμή κρούσης είναι επιτακτική μετά την αποχώρηση βασικών ποδοσφαιριστών (Μανιάς – Ίλιτς). Εδώ και καιρό οι Ηπειρώτες αναζητούν παίκτες στην επίθεση και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η περίπτωση που ξεχώρισε ήταν αυτή του Ζοάο Πέδρο Περέιρα Σίλβα.

Πρόκειται για 26χρονο φορ (γεννημένος στις 21 Μαΐου 1990), ο οποίος έχει ύψος 1.89 και τελευταία του ομάδα ήταν η Αβελίνο (το πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν ήταν στην Πάσος Φερέιρα). Είναι διεθνής με την Κ20 και την Κ21 της Πορτογαλίας και στο παρελθόν έχει περάσει από αξιόλογες ομάδες (Παλέρμο, Μπάρι, Λέφσκι Σόφιας, Σετούμπαλ, Λεϊρία, Έβερτον). Με την Αβελίνο στην Serie B έπαιξε το περασμένο εξάμηνο σε 9 ματς και σημείωσε 1 γκολ).

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, παρατηρείται διαφορά στο οικονομικό, η οποία δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα γεφυρωθεί. Αν υπάρξει οριστικό “ναυάγιο”, θέλοντας και μη ο ΠΑΣ Γιάννινα θα στραφεί σε άλλη λύση. Όλα αυτά και ενώ στις 14 του μήνα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, με αντίπαλο μια εκ των Οντ Γκρένλαντ ή Μάριενχαμν.