image description

Ελεύθερος έχει μείνει από τον Λεβαδειακό ο Γιάννης Στάθης, που αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο δεξιός μπακ που αγωνίστηκε και στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2008 ως το 2011 είχε δοκιμαστεί στον Αστέρα Τρίπολης, δεν παρέμεινε εκεί και συνεχίζει να ψάχνει για ομάδα.

Αυτές τις μέρες ήταν σε συζητήσεις με την Κέρκυρα, που είναι και ο πιθανότερος τελικός του προορισμός, αλλά ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής «ψάχτηκε» και για επιστροφή στα Γιάννενα, που αναζητούν έναν ακόμα δεξιό μπακ για να μοιραστεί το χρόνο με τον Νίκο Καρανίκα.

Εν τω μεταξύ, παραμένει στα Γιάννενα ο Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος προπονείται ατομικά όλο αυτό το διάστημα και όσο θα παραμένει στην πόλη και δεν θα κλείνει και ο ίδιος το «παράθυρο» παραμονής του, όλα είναι πιθανά.

Πάντως η προτεραιότητα του κ. Χριστοβασίλη είναι να τελειώσει τις περιπτώσεις 2 ξένων παικτών που θα κάνουν τη διαφορά (σ.σ. γράψαμε και χθες ότι έκλεισαν ένας Ισπανός κι ένας “έγχρωμος” ποδοσφαιριστής) και ως την Παρασκευή είναι πιθανό να έχουμε 3-4 ανακοινώσεις.