image description

Στο προσκήνιο επανήλθε σήμερα το όνομα του Διαμαντή Χουχούμη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια ο Χριστοβασίλης να τον κλείσει τον Ιανουάριο, αλλά κατόπιν των συζητήσεων με το “τριφύλλι” η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει και προτιμήθηκε ο Λεάντρο Κούτρης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, ο ΠΑΣ προσπαθεί να τον πάρει ως δανεικό, αλλά οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ μεγάλες, αφού Ναδάλες και Κούτρης έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν και στα αριστερά ο ΠΑΣ δεν φαίνεται να πάσχει.

Πάντως, όπως γράφει το Goal, ο Αντρέα Στραματσόνι και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχουν συμφωνήσει πως ο νεαρός άσος δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό και θα ήταν καλύτερο και για εκείνον να πάει σε μία άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αυτή τη στιγμή αρκετές είναι οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 22χρονου οπισθοφύλακα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει αρκετά «ζεστός» για να αποκτήσει ως δανεικό τον παίκτη.