image description

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στο γήπεδο της Οντ και ήταν η τελευταία πριν το παιχνίδι. Σ’ αυτήν ο τεχνικός του ΠΑΣ δήλωσε πίστη στο ότι η ομάδα του θα βγάλει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τη διέπουν τα τελευταία χρόνια, ώστε να κάνει ευτυχισμένο τον κόσμο της.

Αναλυτικά:

«Για μας είναι ένα πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, παίζουμε με μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή και στο δεύτερο παιχνίδι θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετική. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Έχουμε ένα αβαντάζ από το πρώτο παιχνίδι, αλλά για να το διατηρήσουμε πρέπει να έχουμε τη στάση, τη νοοτροπία, την υπευθυνότητα, την πειθαρχία και την αγωνιστικότητα που πρέπει. Χαρακτηριστικά που πιστεύω ότι θα τα έχουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρουμε».

Για το αν ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να προστατεύσει το 3-0 ή σκέφτεται τη νίκη: «Πάντα πρέπει να αξιολογούμε τα δεδομένα που έχουμε. Για μας το σημαντικό είναι να μη δεχτούμε γκολ. Αν αυτό συμβεί, ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, τότε ο χρόνος θα δουλεύεις για μας, γιατί ο αντίπαλος θα έχει την πίεση να σκοράρει».

Για το πώς είδε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου (η Οντ έχει πλαστικό τάπητα): «Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Δεν μένουμε σε κάτι που δεν μπορούμε άλλωστε να το αλλάξουμε. Το γήπεδο είναι μια χαρά. Ο χλοοτάπητας πολύ καλός και το αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν θα αλλάξει το 3-5-2 ή κάποιο πρόσωπο στην ενδεκάδα: «Αυτά είναι η δομή μας σαν ομάδα. Πάνω σ’ αυτό μπορούμε να κάνουμε κάποιες μετατροπές. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτά για να μπορούμε να τα υπηρετήσουμε ανά πάσα στιγμή. Θα δείτε αύριο πριν το ματς αν θα υπάρξουν και αλλαγές σε πρόσωπα».

Για τον κόσμο του ΠΑΣ που ταξιδεύει απ’ όλη την Ευρώπη για το αυριανό ματς: «Είναι μεγάλη χαρά για μας. Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων και θα κάνουμε το παν να φύγουν χαρούμενοι».