image description

Υπό το φως του ήλιου έκανε αλισβερίσι στην πόλη των Ιωαννίνων ένας 47χρονος Έλληνας, που έπεσε στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών τη στιγμή που προμήθευε κοκαΐνη σε έναν 39χρονο. Μάλιστα, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του βρέθηκε ένας εκκενωτής ηλεκτρικής ενέργειας, το γνωστό tazer.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης, τη στιγμή που ο αγοραστής έδινε στον πωλητή το αντίτιμο για την αγορά μίας συσκευασίας με κοκαΐνη βάρους 0,7 γραμμαρίου. Οι αστυνομικοί τους έβαλαν χειροπέδες και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο του 47χρονου και δύο κινητά ως μέσα για την διευκόλυνση της διάθεσης ναρκωτικών.

Στο σπίτι του διακινητή, κατασχέθηκαν άλλη μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 2,3 γραμμαρίων, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,7 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, πλήθος νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών και 870 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων του άσκησε δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ στον 39χρονο για αγορά ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr