image description

Ο ΟΠΑΠ, ως Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, υποστηρίζει με περηφάνια την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016, αποτυπώνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό.

Κίνητρο είναι οι ίδιοι οι αθλητές, οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης, μέσα από την πίστη στις ικανότητές τους και την επίμονη προσπάθειά τους να υπερκεράσουν τις αντιξοότητες. Ο ΟΠΑΠ, επί πέντε συνεχή έτη, στηρίζει ενεργά και τιμάει την πιο δυνατή ομάδα, ώστε οι αθλητές μας να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικούν και να πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν.

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016, στις 7-18 Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί σε 11 αθλήματα,  με 41 άνδρες και 13 γυναίκες. Συγκεκριμένα στην Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, την Άρση βαρών σε πάγκο, την Ιστιοπλοΐα, την Κολύμβηση, το Μπότσια, την Ξιφασκία με αμαξίδιο, την Ποδηλασία, την Σκοποβολή, τον Στίβο, το Τζούντο και την Τοξοβολία.

Με την τηλεοπτική καμπάνια «Αδύνατον», ο ΟΠΑΠ παρουσιάζει τους Έλληνες αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες του Ρίο. Τα πλάνα της αναδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν οι  αθλητές, οι οποίοι αψηφούν τις δυσκολίες, κάνουν το «Αδύνατον» δυνατό και γίνονται πηγή έμπνευσης, υπερηφάνειας και αισιοδοξίας.

Η στήριξη του ΟΠΑΠ προς την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή καταδεικνύει τη διαχρονική προσφορά της εταιρείας που βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, µε πυξίδα την υπεύθυνη λειτουργία σε όλο το φάσµα της δραστηριότητάς του. Η τηλεοπτική καμπάνια «Αδύνατον» είναι ένα ακόμη δείγμα της προσπάθειας του ΟΠΑΠ να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να συμβάλει περαιτέρω στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τους νέους ανθρώπους.

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας