image description

Οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες της σύγχρονης ιστορίας άνοιξαν την αυλαία τους πριν από δύο μέρες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και 11.488 αθλητές θα αγωνιστούν με στόχο να κεντρίσουν το βλέμμα όλων με την απόδοση τους και φυσικά να κερδίσουν ένα μετάλλιο. Ανάμεσα όμως σε όλους αυτούς, υπάρχουν και 10 αθλήτριες που έχουν ήδη συγκεντρώσει όλα τα –αντρικά- βλέμματα πάνω τους και διεκδικούν με αξιώσεις το χρυσό μετάλλιο της πιο όμορφης γυναικείας παρουσίας σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Έλεν Χόουγκ

helen-hog-1

 helen-hog-3helen-hog-2

Η 30χρονη Έλεν Χόουγκ είναι μια από τις πιο γνωστές αθλήτριες στην χώρα της, καθώς με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο άθλημα του Χόκεϊ επί Χόρτου, έχει μεγάλες ατομικές επιτυχίες (127 εμφανίσεις και 32 γκολ) αλλά και συλλογικές  διακρίσεις (δυο χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και του 2012).

 

Μισέλ Τζένεκε

 michele-jeneke-2michele-jeneke-3michele-jeneke-1

 Η Αυστραλέζα αθλήτρια του Στίβου θα πάρει μέρος για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες στα 23 της χρόνια και ήδη η εμφάνιση της, αλλά και ο τρόπος που πραγματοποιεί την προθέρμανσή της, μας προδιαθέτουν ότι θα κάνει… θραύση.

 

Άνα Ιβάνοβιτς

anna-ivanovic-1

anna-ivanovic-2

anna-ivanovic-3

Η 28χρονη Σέρβα κάτοχος ενός τίτλου Γκραν Σλαμ, αποτελεί μια από τις πιο σέξι τενίστριες στον κόσμο και γενικότερα αθλήτριες που θα θαυμάσουμε αυτό το καλοκαίρι στην Βραζιλία. Μια ματιά στην Ιβάνοβιτς θα σε πείσει το πόσο τυχερός είναι ο Σβαινστάιγκερ που ενώθηκε μαζί της με τα δεσμά του γάμου πριν έναν μήνα.

 

Ζακλίν Καρβάλιο

zaklin-Karvalio-1

zaklin-Karvalio-3zaklin-Karvalio-2

Στα 32 της, η Βραζιλιάνα Ζακλίν Καρβάλιο, αποτελεί εκτός από μια καλή Βολειμπολίστρια  -έχει πανηγυρίσει με την εθνική ομάδα της χώρας της, δύο χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2008,2012), φιλοδοξώντας αυτήν την φορά να το καταφέρει μέσα στην πατρίδα της- και μια από τις πιο εντυπωσιακές αθλήτριες στον κόσμο. Είναι παντρεμένη με τον επίσης διάσημο Βραζιλιάνο βολεϊμπολίστα, Μουρίγιο Εντρές.

 

Σουζάνα Γιακάμπος

souzana-yakampos-1

souzana-yakampos-2

souzana-yakampos-3

Μπορεί για την εντυπωσιακή Ουγγαρέζα κολυμβήτρια η 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 να είναι η κορυφαία επίδοση της (στο άθλημα 200μ. μικτό), σε παρουσία τριών διοργανώσεων, όμως και φέτος αναμένεται να «κλέψει» τις εντυπώσεις με την ομορφιά της.

 

Νατάσα Χέιστινγκς

natasa-hastings-1

natasa-hastings-2

natasa-hastings-3

Η 30χρονη Αμερικανίδα δρομέας είναι από τις πιο σέξι αθλήτριες που θα παρακολουθήσουμε να μάχονται στον φετινό στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου «Ζοάο Χαβελάνζε».

 

Άλι Κρίγκερ

alie-kriger-1

alie-kriger-2

alie-kriger-3

Η Αμερικανίδα Αμυντικός Άλι Κρίγκερ, αποτελεί στα 32 της εκτός από μια σημαντική ποδοσφαιρίστρια για την πανίσχυρη εθνική ομάδα της Αμερικής (4 χρυσά μετάλλια στους τελευταίους 5 Ολυμπιακούς Αγώνες!) και μια από τις πιο όμορφες παίκτριες του κόσμου.

 

Βούλα Παπαχρήστου

voula-papachristoy-1

voula-papachristoy-2

voula-papachristoy-3

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στην λίστα. Η 27χρονη Αθλήτρια του Άλματος εις μήκους, λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα της στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου (είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου λόγω ρατσιστικού σχολίου που είχε κάνει) και μάλιστα έχει ανακηρυχτεί ως μια από τις 50 πιο σέξι αθλήτριες του κόσμου.

 

Ντάρια Κλίσινα

ntaria-klishina-1

ntaria-klishina-2

ntaria-klishina-3

Η 25χρονη Ρωσίδα άλτρια αποτελεί ένα εκ των φαβορί για βάθρο στο αγώνισμα του Άλματος εις μήκος. Σίγουρα όμως και αυτό να μην καταφέρει και μόνο με την παρουσία της αναμένεται να… πρωταγωνιστήσει!

 

Άλεξ Μόργκαν

alex-morgan-1

 alex-morgan-2

 alex-morgan-3

 Μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρίστριες του κόσμου και κάτοχος ενός χρυσού μεταλλίου με την εθνική ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών το 2012, αποτελεί παράλληλα και μια από τις πιο σέξι αθλήτριες του κόσμου. Η 27χρονη Άλεξ Μόργκαν θα σκοράρει στις… καρδιές των αντρών σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.