image description

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμεινε στην τελευταία του πρόβα πριν από την από την έναρξη του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πανιώνιος, που υποδέχτηκε τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη.

Οι Νεοσμυρνιώτες, με τους οποίους είχε την ανεπίσημη πρεμιέρα του ο νέος τεχνικός, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ειδικά στο α’ ημίχρονο είχαν πολύ καλύτερη παρουσία από τους Περιστεριώτες και στο 19′ άνοιξαν το σκορ με τον Ανσαριφάρντ, που έσπασε πολύ ωραία την αμυντική διάταξη της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα, ενώ στο 30′ ο Μασούρας σημάδεψε το δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, κράτησαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους και στο 61′ ο Λε Ταλέκ που είχε περάσει ως αλλαγή, με κεφαλιά ισοφάρισε, εκμεταλλευόμενος την άψογη ασίστ του Λημνιού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης (46′ Πατσατζόγλου), Οικονόμου (79′ Καθάριος), Αντωνιάδης (62′ Τασουλής), Σιώπης (81′ Πινιώτης), Κόρμπος (81′ Κρητικός), Μασούρας (79′ Γκιοατά), Μπεν (62′ Ολαϊτάν), Μασούντ, Ανσαριφάρντ (81′ Ντουρμισάι).

Ατρόμητος: Παπαδόπουλος (46′ Γκορμπούνοφ), Γκουγκούδης (46′ Κυβρακίδης), Ζησόπουλος (55′ Φυτανίδης), Λαζαρίδης (55′ Κοντοές), Μπίτολο (46′ Κατράνης), Ούμπιντες (77′ Νάτσος), Μπάγκα (82′ Κεϊτά), Μπρίτο (46′ Γροντής), Βασιλείου (77′ Μπαστακός), Λημνιός (67′ Τσατσόπουλος), Παπαδόπουλος (55′ Λε Ταλέκ)