image description

Το ιδιαίτερο πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΣ Γιάννινα, διαδέχτηκε το καθιερωμένο δίτερμα. Ο κ. Πετράκης χώρισε τους παίκτες σε 2 ενδεκάδες και κατόπιν των οδηγιών του, τους έδωσε τη δυνατότητα να παίξουν χωρίς πολλές δικές του παρεμβάσεις.

Μπλε και πράσινοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, με τον Γιάκο να σκοράρει δύο φορές για τους «πράσινους» και μάλιστα το πρώτο του γκολ θύμισε εκείνο που είχε πετύχει εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από τους μπλε σκόραραν ο Βιδάλ και ο Παναγιώτου. Και τα δύο γκολ των μπλε ήταν έξοχα και ιδιαίτερα του Βιδάλ, που κινήθηκε ωραία μακριά από την εστία του Πασχαλάκη και του έστειλε την μπάλα «συστημένη» χαμηλά στην αριστερή του γωνία.

Δυστυχώς το Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε πρεμιέρα, στην οποία ο ΠΑΣ θα παρουσιαζόταν αρκετά πιο έτοιμος από τον Πανιώνιο, που έχει νέο προπονητή και μέχρι να περάσει τη δική του φιλοσοφία ο Μιλόγιεβιτς, θα μπορούσε ο ΠΑΣ να το εκμεταλλευτεί. Μπορεί η διακοπή να γίνεται, μήπως και φτιάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν παύει να αλλοιώνεται κιόλας, δίνοντας τη δυνατότητα στους πιο ανέτοιμους να είναι κι εκείνοι σε καλύτερη κατάσταση στις 10 Σεπτεμβρίου.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Λίλα που είναι ακόμα σε άδεια, ενώ ατομικό έκαναν οι Δώνης και Νικολιάς.

Επόμενη προπόνηση το Σάββατο το πρωί στις 09:00 και μετά ξεκούραση ως την Κυριακή, όπου στις 18:30 είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Βέροια. Για τους κατόχους διαρκείας η είσοδος είναι ελεύθερη και για τους υπόλοιπους υπάρχει εισιτήριο 5 ευρώ.

Δείτο το βίντεο με το σημερινό δίτερμα, με δύο από τα γκολ του διπλού, από τον Γιάκο (03:55”) και τον Παναγιώτου (04:08”).