image description

Ο Άγγελος Αναστασιάδης καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο στην κερκίδα και ανταπέδωσε, δείχνοντας και την καρδιά του. Οι όμορφες εικόνες εντός Σταδίου μεταφέρθηκαν και εκτός, όπου οι δύο προπονητές έκαναν κοινές δηλώσεις.

Ο κ. Αναστασιάδης όπως ήταν φυσικό μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον ΠΑΣ, αποκάλυψε ότι πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του ΠΑΣ στην Ξάνθη, που του έδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ζήτησε συγνώμη από τον Γιώργο Χριστοβασίλη, καθώς είχε παρεξηγήσει πάνω στην ένταση της τότε εποχής κάποια πράγματα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς της Λάρισας, που αποθέωσε κυριολεκτικά την ομάδα και τον κόσμο των Ιωαννίνων:

«Κάθε φορά που έρχομαι στα Γιάννενα νιώθω πολύ περίεργα, με την καλή έννοια. Έλεγα και στον κ. Πετράκη ότι στο παιχνίδι που έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη, για να μπορέσει να βγει στην Ευρώπη, ήμουν φανατικός οπαδός! Στο σπίτι γινόταν πανζουρλισμός για να κερδίσει η ομάδα και ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι, γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην καρδιά και την ψυχή μου.

Ήταν η πρώτη ομάδα, μετά τα 7 χρόνια στην Κύπρο, κι ενώ ήμουν 10 μήνες χωρίς δουλειά, που μου εμπιστεύτηκε τον πάγκο. Για εμένα ήταν μεγάλη υπόθεση να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από απουσία 7 ετών και ήταν τιμή μου να έρθω σ’ αυτήν την ομάδα και μεγάλη ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που έκανε ο πρόεδρος.

Να πούμε και κάτι δημόσια που το είπα και στον πρόεδρο. Είναι ένας άνθρωπος πράος και ήρεμος. Θα ήθελα να είχα την πραότητά του. Του ζητάω συγνώμη. Τότε που ήρθα στην ομάδα, υπήρχαν πολλά προβλήματα και στην αγωνία να φέρουμε την ομάδα στο δρόμο που ήθελε όλος ο κόσμος, ο πρόεδρος και τα παιδιά, υπήρχαν παρεξηγήσεις. Ενδόμυχα τον παρεξήγησα και τον κατηγόρησα πολλές φορές στο μυαλό μου και θέλω να του ζητήσω δημόσια συγνώμη για να φύγει κι ένα βάρος από πάνω μου.

Δόξα τον Θεό, αυτή η ομάδα έχει κάνει μόνο βήματα μπροστά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Να ευχηθώ τα καλύτερα στον κόουτς, να έχει μια καλή, ευλογημένη χρονιά κι έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, ο κόσμος, οι παίκτες και οι φίλαθλοι. Ο ΠΑΣ είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν τον κόσμο δίπλα.

Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή προπόνηση, με μια ομάδα που είναι έτοιμη, φτιαγμένη από τον ίδιο προπονητή. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και την προσπάθεια. Ταλαιπωρηθήκαμε λιγάκι μέχρι να έρθουμε, αλλά για μας βγήκαν και καλά, αλλά και άσχημα συμπεράσματα. Ο ΠΑΣ είναι στο σωστό δρόμο.

Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημά του και για όλα».