image description

Σήμερα (29/8) το πρωί θα βρίσκεται -όπως αναμενόταν- στη χώρα μας κλιμάκιο της FIFA, υπό τον αντιπρόσωπό της, Κωστάκη Κουτσοκούμνη και μαζί με συνεργάτη του και δύο εκπροσώπους της UEFA, θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών, ώστε να δοθεί λύση στο αδιέξοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως μετέδωσε και στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, FIFA και UEFA θα έχουν μία πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ΕΠΟ (στις 10:00) στα γραφεία της ομοσπονδίας και στις 12:00 ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με τους συνεργάτες του θα μεταβούν στο υφυπουργείο Αθλητισμού, για να συναντηθούν με τον Σταύρο Κοντονή.

Ο κ. Κοντονής αναμένεται να ενημερώσει την αντιπροσωπεία των συνομοσπονδιών για τα προβλήματα που υπάρχουν με τη νυν διοίκηση της ΕΠΟ και να ξεκαθαρίσει πως παραμένει ανυποχώρητος στη θέση του να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ΕΚΤΟΣ αν γίνουν δύο πράγματα: Να πάρει η ομοσπονδία πίσω την απόφασή της να αλλάξει τη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας και να εφαρμοστεί πιστά το «ισπανικό μοντέλο» στη διαιτησία.

Την ίδια στιγμή, η πλευρά της ΕΠΟ ζητάει να ασκηθεί πίεση στον υφυπουργό, προκειμένου να μην εκδώσει διαπιστωτική πράξη, που θα κηρύσσει έκπτωτα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ που παραπέμπονται σε δίκη για κακουργηματική απιστία. Ακόμη και σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο, όπου FIFA και UEFA θα κάνουν το… χατίρι στην ομοσπονδία, ο κ. Κοντονής δεν πρόκειται να μπει σε καμία διαπραγμάτευση.

Να θυμίσουμε, άλλωστε, πως, την Τρίτη (30/8), η αντιπροσωπεία των συνομοσπονδιών θα συναντηθεί με τις ΠΑΕ της Super League, ώστε να παρθούν αποφάσεις για το μοντέλο της διαιτησίας.