image description

Με την προϋπόθεση ότι ο Κοντονής ανάβει σήμερα το απόγευμα το «πράσινο φως» για την έναρξη της Super League, καθώς στις 17:00 είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του με τους 16 εκπροσώπους των ΠΑΕ του συνεταιρισμού, το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τα Τρίκαλα αυτομάτως γίνεται το τελευταίο της προετοιμασίας του.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του στις 15 Ιουνίου. Έκτοτε έδωσε 6 φιλικά παιχνίδια, με τον ΑΠΟΕΛ (ήττα 2-1), Κέρκυρα (ήττα 0-1), Παναιτωλικός (νίκη 1-0), Χόφενχαϊμ (ήττα 7-0), Βέροια (ισοπαλία 0-0), Λάρισα (ισοπαλία 3-3) και το σημερινό με τα Τρίκαλα θα είναι το 7ο, ενώ έχει δώσει και 4 επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League, με την Οντ (νίκη με 3-0 και ήττα με 3-1) και με την Άλκμααρ (ήττες με 1-0 και 1-2). Στη «σούμα» αυτών των παιχνιδιών ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες με συνολικό σκορ 19-10.

Το σημερινό φιλικό με τα Τρίκαλα θα διεξαχθεί στις 18:00 στο «Ζωσιμάδες». Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπουν δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας τους, ενώ για τους υπόλοιπους υπάρχει εισιτήριο 5 ευρώ.

Ανάλογα με το βαθμό ετοιμότητάς του, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Ζάιρο. Ο Βραζιλιάνος έλαβε κανονικά μέρος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, είχε και κάποιο μικρό χρόνο σε φιλικά, οπότε είναι σε σχετικά καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά του λείπει ρυθμός και παιχνίδια.

Φυσικά ο κ. Πετράκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους του ρόστερ και θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές, ώστε να αποφασίσει την ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο.