image description

Σ’ ένα «άνοστο» παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο Π.Ε.Α.Κ.Ι ανάμεσα στην Κ-20 του ΠΑΣ και την αντίστοιχη της Ξάνθης, οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη δεν κατάφεραν να πάρουν τους 3 ή έστω τον 1 βαθμό της ισοπαλίας, παρότι έδειξαν ότι μπορούσαν

Στο α’ ημίχρονο η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν εμφανώς καλύτερη από τους Ακρίτες και έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούν με δύο κεφαλιές του Ζιώγα, που έστειλαν όμως την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη , η ομάδα της Ξάνθης ανέβηκε αρκετά , χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Παππά. Τη μοναδική ευκαιρία που είχαν στο παιχνίδι , ευτύχησαν να τη μετουσιώσουν σε γκολ με κοντινό σουτ του Κώστα.

Έτσι , οι ακρίτες έδωσαν συνέχεια στην καλή φετινή τους πορεία , ενώ οι παίκτες του Χρ. Αγγέλη θα προσπαθήσουν μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα :

3′ Γυριστό σουτ από τον Ψαρρά Η. , η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

15′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ζιώγα , η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά κεφαλιά του Ραβάνη , λίγο πάνω από την εστία του Σταθάκη.

35′ Έπειτα από σέντρα, ο Ζιώγας με γυριστή κεφαλιά στέλνει την  μπάλα πάλι στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σταθάκη.

36′ Πάσα του Κυριακόπουλου στον Ραβάνη , ο τελευταίος από κοντά έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.

51′ ΓΚΟΛ για τη ΞΑΝΘΗ !! Σέντρα του Λαζαρίδη , ο Κώστας με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

66′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Λαζαρίδη , μπλόκαρε ο Παππάς.

Συνθέσεις των ομάδων :

ΠΑΣ Γιάννινα: Παππάς, Τσιέπας, Κόκκας, Καλύβας, Μυρσινιάς, Μούτσιος, Ψαρράς Η. (11′ Κόκκας Δ.), Γιάκος, Ραβάνης (69′  Σιχλιμοίρης ), Ζιώγας, Κυριακόπουλος ( 60′ Τσιαφίτσας)

Skoda Ξάνθη: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Πουλουκτσής, Προύντζος, Κώστας ( 87’…) , Μπουνταγκίδης , Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης( 80′ Τουμαντζίδης), Δημητριάδης, Χατζής (64′ Σαμπανίδης)

Δαιιτητής: Σταματελόπουλος

Βοηθοί: Βασ. Γεωργίου, Εμ. Κοττορός ( Συνδέσμου Πρέβεζας)

Παρατηρητής: Γ. Σαράφογλου   ( Συνδέσμου Πρέβεζας)