Χωρίς άγχος στην Πτολεμαΐδα η Κρανούλα

0

Την τελευταία της εκτός έδρας αναμέτρηση δίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 15:00 η Δόξα Κρανούλας, η οποία ταξιδεύει στην Πτολεμαΐδα για να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό Φούφα (λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου, οι αναμετρήσεις μεταφέρθηκαν για μία μέρα νωρίτερα).

Με την παραμονή της να έχει κριθεί και μαθηματικά, η ομάδα της Δόξας πηγαίνει χωρίς άγχος στο ματς αυτό, αντιθέτως ο Μακεδονικός Φούφα έχει κάποιες πολύ μικρές πιθανότητες να βρεθεί στην 1η θέση και για να συμβεί αυτό απαιτείται να κερδίσει τα δύο τελευταία του παιχνίδια επί Κρανούλας και Θεσπρωτού και να ηττηθεί ο Τηλυκράτης στη Φιλιππιάδα από τον Εθνικό. Σημειωτέον ότι ο Τηλυκράτης την τελευταία αγωνιστική παίρνει σίγουρα στα χαρτιά το ματς με την Καστοριά, οπότε η πιθανότητα να καλυφθούν οι 2 βαθμοί διαφοράς και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας που έχει ο Τηλυκράτης από τον Μακεδονικό, είναι μόνο αν ηττηθεί στην ήδη υποβιβασμένη Φιλιππιάδα.

Ο Βασίλης Σιαφάκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αφού επιστρέφει και ο Αρχοντάκης, το κενό του οποίου κάλυψε επάξια ο Βλάχος την προηγούμενη αγωνιστική, αποκρούοντας μάλιστα και πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Πανλευκάδιο.

Διαιτητής θα είναι ο Θωμάς Μαυρίδης και βοηθοί του οι Γεώργιος Ταγκαλίδης και Γεώργιος Μίλτσης, όλοι του συνδέσμου Πέλλας. Τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Καπετάνος (Ημαθίας).

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ

Σχόλια

Comments are closed.