image description

Συνήθως ακούγαμε στις δηλώσεις ότι στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η παραμονή. Φέτος ο κ. Χριστοβασίλης πήρε τον πήχη από εκεί που τον είχε βάλει πέρυσι η ομάδα και τον ανέβασε λίγο ακόμα, ζητώντας και πάλι την έξοδο στην Ευρώπη από τους παίκτες και όπως τόνισετο ρόστερ είναι αρκετά ενισχυμένο για να διεκδικήσει την επιτυχία.

Οι δηλώσεις του κ. Χριστοβασίλη έγιναν στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των εμφανίσεων της σεζόν 2016-2017.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να αναφερθεί και σε άλλα τρέχοντα θέματα, όπως τις εξελίξεις στην ΕΠΟ και το θέμα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Για την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος: «Είναι αλήθεια, υπήρξε καθυστέρηση. Πιστεύω  να μη δημιουργήσει πρόβλημα στη δική μας ομάδα που ξεκίνησε φέτος πολύ νωρίς την προετοιμασία της, έχοντας την περιπέτεια με την Ευρώπη. Τώρα αν αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη, θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Αυτό θέλουν οι φίλαθλοί μας, αυτό θέλουμε κι εμείς σαν διοίκηση. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί αρκετά Είχαμε και αρκετές απώλειες παικτών, αλλά πιστεύω τα νέα παιδιά που ήρθαν θα αρπάξουν την ευκαιρία και θα μας βοηθήσουν να πάμε καλύτερα από πέρυσι».

Για το αν ο ΠΑΣ μπορεί να διεκδικήσει ξανά έξοδο στην Ευρώπη: «Η περυσινή χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς, αλλά τελείωσε καλά. Θεωρητικά πήραμε τη θέση στην Ευρώπη, αλλά δεν ήταν αυτή που έπρεπε να πάρουμε, την 5η που θα ήταν και το πιο σωστό. Φέτος θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να στοχεύσουμε σε μεγαλύτερη θέση ώστε να ξαναβγούμε στην Ευρώπη και με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε φέτος να έχουμε καλύτερη πορεία τη νέα χρονιά».

Για τις τελευταίες εξελίξεις με την ΕΠΟ και αν θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξιοπιστία οι αλλαγές που γίνονται, ανέφερε: «Ο στόχος είναι η αλλαγή και με την καινούργια διοίκηση που θα βγει από την ΕΠΟ τον επόμενο μήνα, είναι να πάμε καλύτερα. Αυτό ευελπιστούμε. Το θέμα είναι αν θα γίνει και πρέπει να το δείξει ο χρόνος. Τελευταία ήδη έχουν γίνει θετικά βήματα και πιστεύω θα πάμε καλύτερα».

Για το θέμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέφερε: «Εμείς είχαμε ένα μικροπρόβλημα που έγινε μεγαλύτερο στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα και στο ίντερνετ. Υπήρχε ένα πρόβλημα με τις κάμερες που δεν λειτουργούσαν όλες. Το γνωρίζαμε το πρόβλημα, προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε μέχρι την Πέμπτη. Τελικά όλα τελειώσανε. Χθες πήραμε την άδεια μ’ έναν αστερίσκο να είναι σε πλήρη λειτουργία και έλεγχο και οι 14 κάμερες ως το τέλος Σεπτεμβρίου. Αυτό ήταν το θέμα που το έκαναν τεράστιο μερικά κανάλια των Αθηνών. Όλα είναι καλά».