image description

Τους 23 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους δύο εντός έδρας αγώνες, τον φιλικό με τη Λευκορωσία (9/11/2016, 21:15) και τον επίσημο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη (13/11/2016, 21:45), ανακοίνωσε ο κ. Μίκαελ Σκίμπε. Στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού είναι γι’ άλλη μια φορά ο Μάριος Οικονόμου, αλλά και ο Τζιόλης, που τις τελευταίες μέρες έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις της Κρανούλας, καθώς πηγαινοέρχεται συχνά στα Γιάννενα τους τελευταίους μήνες.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 7/11/2016 και την ίδια ημέρα θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η προπόνηση θα είναι κλειστήγια τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ.