image description

Αρκετά προχωρημένη είναι η αλληλογραφία μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Super League και ΓΓΑ για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων. Μάλιστα από πλευράς ΠΑΣ εκφράζεται αισιοδοξία, ότι μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες θα έχουν καταλήξει όλοι οι εμπλεκόμενοι στο πως ακριβώς θα γίνουν οι διαδικασίες, ώστε τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου να ξεκινήσει το έργο, που θα χρειαστεί περίπου 2 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Σε αυτήν τη φάση το κόστος θα αναλάβουν κατά κύριο λόγο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τη Super League. Οι δυο τους θα βάλουν το «ζεστό» χρήμα, αλλά η Super League ουσιαστικά θα συμμετέχει σαν να δίνει δάνειο στον ΠΑΣ, αφού θα του παρακρατά σταδιακά το ποσό που θα βάλει εκείνη από την πλευρά της.

Από εκεί και πέρα, επειδή οι εγκαταστάσεις δεν είναι του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά είναι μισθωτής του χώρου, πιθανότατα θα υπάρξει ένας συμψηφισμός των έργων με μέρος από τα μισθώματα που είναι να δώσει η ΠΑΕ στη ΓΓΑ τα επόμενα χρόνια. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που απομένουν να συμφωνηθούν, στη βάση των όσων είχε δηλώσει ο κ. Βασιλειάδης κατά την τελευταία του επίσκεψη στα Ιωάννινα, όπου είχε μιλήσει για την τριπλή σύμπραξη.