image description

Αρκετά ικανοποιημένος απ’ όλες τις απόψεις εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ. Ο «κυανόλευκος» τεχνικός δήλωσε ότι τόσο από τη διάθεση όσο και από τακτικά θέματα η ομάδα πήγε καλά για τα δεδομένα της εποχής. Από εκεί και πέρα δεν θέλησε να πει κάτι για μεταγραφές, ούτε για το αν θα λάβει τελικά μέρος η ΠΑΕ στο τουρνουά της Τουρκίας.

«Αυτό που μετράει για ‘μενα αυτή τη στιγμή είναι η διάθεση και η ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Απ’ αυτό το κομμάτι είμαι πολύ ευχαριστημένος και στα δύο ημίχρονα. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν, δείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε πάλι μια καλή ομάδα. Είμαστε βέβαια στην αρχή ακόμα της προετοιμασίας. Για ‘μενα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα όσο έχει το να έχουμε ενέργεια και να προσεγγίζουμε τακτικά αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Απ’ όλα τα παραπάνω σαν πρώτο δείγμα είμαι ευχαριστημένος, αλλά πολύ σημαντικό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος».

Για τα διαφορετικά συστήματα που χρησιμοποίησε και τους νέους παίκτες: «Δεν μπορώ να σας ξεφύγω. Είναι στο μυαλό μας να υπηρετήσουμε διάφορα συστήματα. Είμαι ευχαριστημένος και απ’ αυτό, με βάση το χρόνο που έχουμε δουλέψει και την περίοδο που βρισκόμαστε. Θέλουμε να βάλουμε και κάποια ακόμα πράγματα στο παιχνίδι μας. Τους 2-3 σχηματισμούς που επιλέξαμε, νομίζω ότι μπορούμε να τους υπηρετήσουμε.

Σε ό,τι αφορά τα νέα παιδιά, πρώτα θα τα κοινοποιήσω εκεί που πρέπει».

Για το αν θα συμμετάσχει ο ΠΑΣ στο τουρνουά της Τουρκίας: «Δεν είναι δικό μου θέμα, θα πάρετε τη σχετική ενημέρωση από την ομάδα».

Για τα μεταγραφικά: «Γενικά όλα τα χρόνια που είμαι εδώ, δεν θέλω να μιλάμε πολύ γι’ αυτά τα θέματα. Εμείς είμαστε εδώ, εκτιμάμε την κατάσταση. Δεν μπορώ να προσδιορίσω και να σας πω αν θα κάνουμε 2 ή 3 μεταγραφές. Θα δείξει η ίδια η πράξη».

Για το αν θα γίνει κάποιος μικρός της Κ-20 επαγγελματίας: «Είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Επιλέξαμε να δουλέψουμε με 3 παιδιά της Κ-20, θα μας δείξει η πορεία τι πρέπει να κάνουμε τώρα ή αργότερα. Είναι ακόμα νωρίς».