image description

Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε «επενδύσει» πάνω στην επιστροφή του Ζάιρο και έδειξε τεράστια υπομονή για να τον ξαναντύσει στα «κυανόλευκα». Η περσινή του παρουσία και το «δέσιμο» με τον Κόντε, θα μπορούσε να δώσει πολύ γρήγορα στον ΠΑΣ Γιάννινα την αποτελεσματικότητα που ήθελε στην επίθεση.

Μάλιστα, μετά και τη μεταγραφή του Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα θεωρούσαν, ότι οι Θεσσαλονικείς θα έκαναν μία κίνηση να «χρυσώσουν το χάπι» για τον τρόπο με τον οποίο απέκτησαν τον 28χρονο τερματοφύλακα.

Τελικά ο Ζάιρο πήγε στην Σέριφ Τιρασπόλ ως δανεικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναγκάζεται στο… παρά πέντε να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα αναζητηθεί παίκτης που να μπορεί να προσφέρει άμεσα, αφού οι Μπετρά και Ροντρίγκεζ θα χρειαστούν αρκετό χρόνο να προσαρμοστούν στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ δεν διαθέτουν επακριβώς τα χαρακτηριστικά του Ζάιρο για να αγωνιστούν ως περιφερειακοί επιθετικοί.

Ονόματα προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά οι Ηπειρώτες έχουν στη διάθεσή τους κάποιες προτάσεις, γνωρίζοντας ότι όποια επιλογή γίνει, θα πρέπει πλέον να είναι ενδεκαδάτη.