image description

Ο καπνός υπήρχε και ήταν οι φήμες για μεταγραφικό ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Φονσί Ναδάλες και η φωτιά έρχεται να γίνει κι αυτή ορατή, αφού δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός κατέθεσε τελικά προσφυγή (σ.σ. μάλλον την περασμένη Πέμπτη μέσω δικηγόρου, αφού ο ίδιος είναι στην Ισπανία πριν από το ματς με το Ολυμπιακό), η οποία θα κοινοποιηθεί επισήμως στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εντός της ημέρας.

Αν ο Ναδάλες αποδειχτεί, ότι έκανε τελικά μια τέτοια κίνηση, τότε πιθανόν από πίσω να κρύβεται άλλη ομάδα, αφού ένας παίκτης που είναι 2,5 χρόνια στα Γιάννενα είναι προφανές ότι δεν έχει χάσει χρήματα, ακόμα κι αν υπήρξαν κι άλλες φορές καθυστερήσεις. Το αν αυτή η ομάδα είναι ο Απόλλωνας, όπως βγήκε αρχικά από τα ρεπορτάζ, ή θα προκύψει κάτι άλλο, θα το δούμε προσεχώς.

Είναι πάντως η δεύτερη προσφυγή μέσα στον Δεκέμβριο, μετά από εκείνη του Κοζορώνη κι αν προσθέσουμε και την πληρωμή στο παρά του Τσάβες, για να μην εκδικαστεί η καθυστέρηση καταβολής δόσεων που του οφείλονταν, καταδεικνύουν ότι το «λίπος» της Ευρώπης και των μεταγραφών σιγά-σιγά τελειώνουν και η ομάδα θα χρειαστεί νέα «ένεση» ρευστότητας για να επανέλθει σε κανονικά και πάλι επίπεδα.

Όσον αφορά τον Ναδάλες, αν δεν επιτευχθεί κάποια συμβιβαστική λύση να αποσύρει την προσφυγή του και να επιστρέψει την Πέμπτη στις προπονήσεις, θα προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα η απώλειά του, καθώς έπαιζε σε μια από τις δύο θέσεις που δύσκολα ο Πετράκης έβρισκε ισάξιό αντικαταστάτη. Η μία ήταν του αριστερού μπακ, όπου δεν υπάρχει άλλος και η άλλη του Κόντε που είναι ο μοναδικός αξιόπιστος επιθετικός. Κι όλα αυτά με την ομάδα να μην είναι σε ασφαλή βαθμολογικά στρώματα, μετά και τη μεταγραφική αντεπίθεση που ετοιμάζουν Απόλλωνας και ΑΟΚ.

Για το τυπικό της υπόθεσης, πάντως, θα περιμένουμε και την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα, το οποίο άρχισε να παίρνει διαστάσεις.