image description

Μία νέα άφιξη είχαμε στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα πρόκειται για Έλληνα που αγωνιζόταν στη Γερμανία. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Θεοχάρη της Μπραουνσβάικ, που έπαιζε στα πρωταθλήματα υποδομής, έχοντας τη σεζόν 2016-2017 9 συμμετοχές, ενώ πέρυσι δεν πήρε παιχνίδια.

Ο Θεοχάρης είναι 17,5 ετών, παίζει σε θέση αμυντικού χαφ, ήταν σε συζητήσεις με τη Βέρντερ Βρέμης, αλλά προτίμησε τον επαναπατρισμό στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα της Ηπείρου θα τον αποκτήσει για την ομάδα Κ20, αλλά δεν αποκλείεται να προπονείται κυρίως με τη μεγάλη ομάδα.

Εν τω μεταξύ, στις προπονήσεις βρίσκεται ακόμα ο Νίκος Καραγιάννης, που αν και «έγχρωμος», είναι Έλληνας και αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ. Είχε δοκιμαστεί την Τετάρτη, την Πέμπτη δεν ήταν στην προπόνηση, αλλά Παρασκευή και Σάββατο τον ξανατσέκαρε ο Πετράκης και μάλιστα συμμετείχε στο εσωτερικό διπλό. Άγνωστο αν θα παραμείνει περισσότερο, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να μην τον κρατήσει ο ΠΑΣ.

Κατά τα λοιπά, το Σάββατο οι παίκτες είχαν διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα. Εκτός του Λέο που κάνει ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ατομικό στο γυμναστήριο έκαναν οι Κακούμπα και Κούζικ, που είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις.

Την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό για αποδράσεις στις κοντινές παραλίες και από Δευτέρα ξεκινάνε και πάλι τις διπλές προπονήσεις.

Δείτε το βίντεο με το σημερινό διπλό