image description

Ο Τσάβες μπορεί να είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά η περίπτωσή του συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον ΠΑΣ Γιάννινα! Αυτήν τη φορά όμως έμμεσα, αφού πλέον δεν υφίσταται καμία οφειλή απέναντι του.

Τότε ποιο είναι το θέμα; Μια ανακοίνωση της ΠΑΕ που είχε δημοσιευθεί τον περασμένο Απρίλιο και αναφερόταν στο διαιτητικό δικαστήριο και τον τρόπο υπολογισμού των τόκων που έπρεπε να πληρωθούν στον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, με την ποινή να απειλεί τότε την ομάδα με αφαίρεση 3 βαθμών. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίαζε την απόφαση για τον υπολογισμό των τόκων ως «θέατρο του παραλόγου» και «κανονισμούς που βρίσκουν εφαρμογή με νέες ερμηνείες», γεγονός που «ευαισθητοποίησε» την επιτροπή δεοντολογίας, με αποτέλεσμα να καλέσει την ομάδα σε απολογία.

Μάλιστα η επιτροπή δεοντολογίας καλεί αναδρομικά σε απολογία κι άλλες ομάδες, είτε για ανακοινώσεις κατά διαιτητών είτε για δηλώσεις αξιωματούχων αγώνων κ.ο.κ.

Με τον τρόπο αυτό προσπαθούν οι ποδοσφαιρικές αρχές να βάλουν «φρένο» σε οποιαδήποτε δήλωση, ανακοίνωση ή υπαινιγμό μέσω ΜΜΕ ή Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, αφού τα πρόστιμα θα είναι πολύ «τσουχτερά».