image description

Ολοκληρώθηκε χθες (Κυριακή) το 1ο Football Festival που διοργάνωσε η ακαδημία του ΑΟ Ανατολής υπό την καθοδήγηση της Διεύθυνσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συμμετοχή 50 περίπου παιδιών.Σκοπός αυτού του τριημέρου ήταν να πάρουν μια γεύση οι γονείς και τα παιδιά για την προπονητική διαδικασία που ακολουθείται στις ηλικίες 2011-2012 (bambini) , 2009-2010 ( pro junior) και 2007-2008( junior) από την ακαδημία και από το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ γενικότερα καθώς και πως είναι η δομή μιας προπονητικής μονάδας για κάθε μια από τις παραπάνω ηλικίες.

Με την ευκαιρία αυτή η Ακαδημία της Ανατολής ευχαριστεί όλους τους γονείς και τα παιδιά που βρέθηκαν μαζί της αυτές τις ημέρες , την Διεύθυνση του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ και ιδιαίτερα τους κ. Ζελενίτσα Χαρ. και Σίσκο Χρ. για την τεχνική τους υποστήριξη , αλλά και τον προπονητή των ακαδημιών της Δόξας Γαρδικίου κ. Νίκου Ηρακλή για την άψογη συνεργασία που έχουμε σε επίπεδο ακαδημιών.

Οι δραστηριότητες αυτού του τύπου θα συνεχιστούν από την ακαδημία της Ανατολής και στη διάρκεια της χρονιάς για όλες τις ηλικίες, μένοντας πιστοί σε αυτά που έχει υποσχεθεί ως ακαδημία και δίνει ραντεβού για σήμερα Δευτέρα όπου ξεκινά η κανονική ροή των προπονήσεων για όλα τα ηλικιακά τμήματα της ακαδημίας .