Οι ελληνικές πρωτοτυπίες συνεχίζονται και δεν θα μπορούσαν να λείψουν και από την αγωνιστική από την οποία θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Super League. Ενώ λοιπόν, σε όλον τον πλανήτη όλα τα πρωταθλήματα ξεκινάνε από την 1η αγωνιστική, η NOVA πιέζει για την έναρξή του το προσεχές Σαββατοκύριακο από την 3η, ώστε να μη διαταραχτούν οι ημερομηνίες που θα πέσουν τα ντέρμπι τον χειμώνα, ενώ προτείνει οι 2 αγωνιστικές που χάθηκαν τον Αύγουστο να διεξαχθούν μεταξύ Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς και Πρωτοχρονιάς-Θεοφανείων!

Η Super League αρχικά είχε εκφράσει την άποψη ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική, όμως μετά τα συνεχή εξώδικα της NOVA θα αναζητήσει κάποια συμβιβαστική λύση στο έκτακτο Δ.Σ. που θα συμπεριλαμβάνει και την παρουσίαση του Σαραϊδάρη ως εκπροσώπου της στην ΚΕΔ.

Ο “πονοκέφαλος”, πάντως, των ΠΑΕ θα συνεχιστεί ως τότε, αφού δεν θα ξέρουν ποια ταξίδια θα πρέπει να προγραμματίσουν…!

Αναλυτικά τα θέματα του Δ.Σ.

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 07/09/2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ α) Παρουσίαση στο Δ.Σ. του κ. Δημητρίου Σαραϊδάρη, εκπροσώπου της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Αξιωματούχων Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ,

β) Ενημέρωση του Δ.Σ. από τον εκπρόσωπό μας κ. Δ. Σαραϊδάρη για τα πεπραγμένα του από την ημέρα της επιλογής του από το Δ.Σ. (1-8-2016) μέχρι και την ημέρα του Δ.Σ. (7-9-2016),

γ) Καθορισμός επικοινωνίας του εκπροσώπου μας κ. Δ. Σαραϊδάρη με τον Συνεταιρισμό μας.

 

2/ Καθορισμός περαιτέρω στάσεως του Συνεταιρισμού μας προς τη FORTHNET (NOVA) εις συνέχεια εξωδίκων και επιστολών που έχουν ανταλλαγεί μεταξύ μας – Θέματα Αγωνιστικού προγράμματος.

 

3/ Διάφορα.