Όσοι είχαν βρεθεί στις εξέδρες των “Ζωσιμάδων” την Παρασκευή στο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τα Τρίκαλα, είχαν αντιληφθεί πολύ καλά τη δυσανασχέτηση του Γιαλιά με την ομάδα του και μάλιστα είχαν ακούσει και τις “προσταγές” του αφεντικού των Τρικάλων γι’ αλλαγές παικτών, οι οποίες δίνονταν φωναχτά προς τον πάγκο από τα επίσημα!

Λίγες μέρες μετά, ο κ. Ψιμουλάκης αποτελεί παρελθόν και τη θέση του στον πάγκο των Τρικάλων αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργιάδης:

«Ο Γ.Χ. Γεωργιάδης νέος προπονητής στον ΑΟ Τρίκαλα

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας, με συμφωνία ενός έτους ,με τον προπονητή Γιώργο Χ. Γεωργιάδη. Η συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή σφραγίστηκε παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστου Γιαλιά, ενώ στις συζητήσεις παραβρέθηκε και ο Κώστας Παρδάλης, μέλος της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα καλωσορίζει στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στο πλευρό του κ. Γεωργιάδη θα συνεχίζουν κανονικά ο γυμναστής Κώστας Λιάπης και προπονητής τερματοφυλάκων Γιόζεφ Βάντζικ. Ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο βοηθός προπονητής της ομάδας . Ο νέος προπονητής του ΑΟΤ θα κάνει σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο Φλαμουλίου».