image description

Στο Παρίσι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ19 βρίσκεται η Εθνική κωπηλασίας, το οποίο ξεκίνησε σήμερα μετά από καθυστέρηση μίας ημέρας λόγω κακοκαιρίας.

Τα γιαννιώτικα κουπιά ήδη κατέγραψαν τις πρώτες τους επιτυχίες. Απευθείας στον ημιτελικό του Παγκόσμιου προκρίθηκε η δίκωπος των Εφήβων μ΄ ένα αμιγώς γιαννιώτικο πλήρωμα, τους Βασίλη Κωστούλα-Δημήτρη Κούτρα να παίρνουν την 1η θέση στον προκριματικό στο Παρίσι με χρόνο 6:56:65!

Τη 2η θέση και την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό εξασφάλισε και το τετραπλό σκιφ των νεανίδων με τη Γιαννιώτισσα κωπηλάτρια, Νεφέλη Ντάρα και τις συναθλήτριές της Νικολέτα Δρογαλά-Σταυρούλα Γιαλογλίδου και Σωτηρία Άνγκου. Τα 4 κορίτσια στον προκριματικό στο Παγκόσμιο στο Παρίσι έκαναν χρόνο 6:44:41 και ήταν δεύτερα στη σειρά τους.

Στον επαναληπτικό θα συνεχίσει το τετραπλό σκιφ των Εφήβων με τους Σπύρο Κυριζόπουλος-Γιώργο Χαρίσιο-Αριστείδη Καλαντίδη και τον κωπηλάτη του Ν.Ο.Ι., Κωνσταντίνο Καραγιάννη. Οι 4 έφηβοι κατέλαβαν τη 4η θέση στο προκριματικό του Παγκόσμιου με χρόνο 6:13:75.