image description

Καλά ήταν τα νέα για τον Ροντρίγκο Εραμούσπε, που είχε επιστρέψει με κάποιες μικρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την Πολωνία. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Σταύρο Ριστάνη, έκανε και μία μαγνητική και τα νέα ήταν καλά, αφού δεν είχε κάτι ανησυχητικό.

Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, αναμένεται να μην αγωνιστεί ούτε στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό, ώστε να πάρει κάποιες ανάσες και να αποφορτιστεί. Από Δευτέρα -πιθανόν- θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας και θα είναι σε θέση να δώσει το 100% του εαυτού του.

Όσον αφορά την προπόνηση, σήμερα το πρόγραμμα είχε μόνο μία απογευματινή. Μετά τα παιχνίδια ρόντο δόθηκε έμφαση στις ταχύτητες, καθώς και στις αμυντικές τοποθετήσεις για να ολοκληρωθεί η προπόνηση με παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Πλην του Εραμούσπε και ο Μίνα έκανε θεραπεία και είδαν από τον πάγκο την προπόνηση, ενώ ο Σούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι αύριο Παρασκευή (4/8) στις 19:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους στους “Ζωσιμάδες” κόντρα στον Πανσερραϊκό. Θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας θα εισέλθουν με τις κάρτες τους.