Έστω και με καθυστέρηση, που οφείλεται στην απαγόρευση κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στη Super League, ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο 2 από τα 3 πρωταθλήματα υποδομών που διοργανώνει ο συνεταιρισμός.

Το πρωτάθλημα Κ-20 θα ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική, ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα των ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο.

Λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων αυτήν την εβδομάδα, η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ δεν παραχώρησε το Πανηπειρωτικό κι έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα αναγκάστηκε να ζητήσει το γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, ώστε να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας. Το ματς προγραμματίστηκε για το Σάββατο στις 11:30.

Παρότι η ομάδα πήγε πολύ καλά στα φιλικά παιχνίδια και στο κύπελλο της ΕΠΣΗΠ απέκλεισε την Δόξα Κρανούλας, εν τούτοις καλείται με μικρό ρόστερ να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της χρονιάς, ενώ θα παίξει καθοριστικό ρόλο αν θα ενισχύεται με τους νεαρούς παίκτες που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη.

 

Πρεμιέρα στην Κέρκυρα η Κ-17

Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε σέντρα και στο πρωτάθλημα Κ-17. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με νέο προπονητή φέτος στον πάγκο του, τον κ. Μπαδήμα, θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ. Για μία ακόμη σεζόν ο ΠΑΣ ξεκινάει με καλές προοπτικές σ’ αυτήν την ηλικιακή κατηγορία και με την προσδοκία να «χτυπήσει» τις θέσεις των play-offs.

Ο αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι.

 

Για τέλη Σεπτεμβρίου πάνε οι Κ-15

Όσον αφορά το πρωτάθλημα Κ-15, η εκκίνησή του πηγαίνει για το τέλος Σεπτεμβρίου. Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του κ. Ανθυμιάδη, που παρέμεινε κι αυτή τη χρονιά στο «τιμόνι» της ομάδας.