image description

Σε σοβαρές «περιπέτειες» για τα καλά μπήκε η Βέροια! Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος, η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό άδειας στη βασίλισσα του βορρά και κινδυνεύει μέχρι και με υποβιβασμό από τα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο φάκελος που κατέθεσε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στον οποίο έχουν παραχωρηθεί οι μετοχές από τον Θόδωρη Καρυπίδη, είχε αρκετές ελλείψεις κι ως εκ τούτου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού… άναψε κόκκινο!

Η ΕΠΟ έχει ήδη ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία πλέον θα περάσει την επόμενη εβδομάδα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Αν εκεί, η παράβαση της Βέροιας, βάσει του κώδικα, χαρακτηριστεί ως «βαρεία», τότε η ομάδα της Ημαθίας κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Υπενθυμίζεται πως και πέρσι είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο, λίγο πριν την εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος. Τότε ήταν η Κέρκυρα, η οποία είχε πέσει και τη θέση της πήρε ο Λεβαδειακός. Βέβαια, εφόσον η Βέροια αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια αποβληθεί, τότε δεν θα μπορεί να γίνει αντικατάσταση και η Σούπερ Λίγκα θα προχωρήσει με 15 ομάδες, κάτι που σημαίνει πως κάθε αγωνιστική, κάποιος θα παίρνει τρίποντο άνευ αγώνα.

[Πηγή: sport-fm.gr]