
Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, λόγω των καταστροφικών πλημμυρών στην Θεσσαλία, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινάει και 72 ομάδες χωρισμένες σε 4 ομίλους θα βρεθούν στη σέντρα την Κυριακή.
Μεταξύ αυτών θα έχουμε και πάλι μία γιαννιώτικη ομάδα μετά από 2 χρόνια, την Θύελλα Κατσικά, η οποία ξαναδίνει το «παρών» ευελπιστώντας αυτήν τη φορά να είναι πιο ανταγωνιστική και να πετύχει γρήγορα τον στόχο της παραμονής.
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, ενώ η 1η μετατέθηκε για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και η ομάδα του Νίκου Γκούρα ταξιδεύει στην Πιερία για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Και φυσικά ο στόχος δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει η ομάδα μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη γεμίσει με αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια.
Το ματς θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Νέου Κεραμιδιου την Κυριακή στις 16:00. Διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Χρυσέλης και βοηθοί του οι Νικόλαος Σκούτας και Σταύρος Χρυσαΐδής, όλοι του συνδέσμου Χαλκιδικής. Παρατηρητής θα είναι ο Αναστάσιος Χριστοδούλου (Ημαθίας).