image description

Πρόγευση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρομήτου θα πάρουν σήμερα στις 11:30 οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της ΕΠΣΗΠ, καθώς κοντράρονται οι ομάδες Κ-20 στην πρεμιέρα του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και δίνει μεγάλη βαρύτητα στις Ακαδημίες της. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του, παρότι πήγε πολύ καλά στα φιλικά παιχνίδια και στο κύπελλο της ΕΠΣΗΠ, όπου απέκλεισε την Δόξα Κρανούλας, εν τούτοις καλείται με μικρό ρόστερ να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της χρονιάς, ενώ θα παίξει καθοριστικό ρόλο αν θα ενισχύεται με τους νεαρούς επαγγελματίες παίκτες που προπονούνται υπό τις οδηγίες του κ. Πετράκη. Γι’ αυτήν την εβδομάδα παραχωρήθηκαν οι Μασούρας, Μαυροπάνος και Κολιοφούκας.

Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε σέντρα και στο πρωτάθλημα Κ-17. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, με νέο προπονητή φέτος στον πάγκο του, τον κ. Μπαδήμα, θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ. Για μία ακόμη σεζόν ο ΠΑΣ ξεκινάει με την προσδοκία να «χτυπήσει» τις θέσεις των play-offs.

Ο αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι.