image description

Η μπουτίκ του Ολυμπιακού γέμισε με κόσμο το απόγευμα της Τρίτης (3/10), προκειμένου να γίνει η παρουσίαση των επετειακών εμφανίσεων για τα 40 χρόνια από το Χάλκινο Παπούτσι που είχε κατακτήσει ο θρύλος των Πειραιωτών και παλιός προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Αναστόπουλος.

Στην εκδήλωση για τον «Μουστάκιας» βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο προπονητής του μπασκετικού τμήματος του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Γιαννιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Μπονόβας, ο Γιαννιώτης παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Νίκος Φιλίππου, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ο ηθοποιός, Γιάννης Ζουγανέλης κ.α.

Δίπλα στον Νίκο Αναστόπουλο, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Κώστας Καραπαπάς και ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Η εκδήλωση είχε και μία μικρή “πινελιά” από Ιωάννινα, καθώς ο πίνακας στη φωτό πάνω δεξιά από τον Αναστόπουλο, τον εικονίζει να πετυχαίνει ένα γκολ με ανάποδο ψαλίδι στους “Ζωσιμάδες” σε αγώνα που είχε δώσει ως “εξόριστος γηπεδούχος” ο Ολυμπιακός με την Λάρισα.

Πλήθος κόσμου των ερυθρολεύκων συγκεντρώθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να τιμήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή.