Ευρεία νίκη με 1-4 απέναντι στην Κέρκυρα σημείωσε  η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας μάλιστα και τις ανάλογες υποσχέσεις για την είσοδό της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος υποδομών που διοργανώνει η Σούπερ Λίγκ.

Το συγκρότημα του κ. Νίκου Μπαδήμα δεν άφησε σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης περιθώρια αντίδρασης στους «Φαίακες» και ευτύχησε μέχρι τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού να προηγείται με 0-2, χάρη στα δύο γρήγορα τέρματα του Παπαδόπουλου στο 10’ και στο 25’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε προσωρινά στο 60’, όταν ο Μπάρδας έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του, αγριεύοντας ταυτόχρονα τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Το τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης ανήκει ολοκληρωτικά στον ΠΑΣ Γιάννινα και δικαιολογημένα μετουσιώθηκαν σε δύο ακόμη τέρματα.

Ο Λιάσος στο 75’ αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 1-3 ενώ διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΠΑΣ έδωσε ο Γιωτάκης, πέντε λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:                                                                                

Κέρκυρα(Βαγγέλης Καρπατσέλης): Παγκράτης, Γιώτας, Αυλωνίτης, Βλάχος Ι., Ζιώχος, Τσάνης, Στεργίου, Βλάχος Ν., Γκασίδης, Ζιώχος Ν., Μπάρδας.

ΠΑΣ Γιάννινα(Νίκος Μπαδήμας): Πατσούρας, Μέγας, Τάτσης, Κώστας, Μπελλά, Τσούνης, Λιάππης, Λιάσος, Παπαδόπουλος Ε., Παπαδόπουλος Κ., Πήλιος.