image description

Ο Αλέξης Κούγιας τρελάθηκε με τον Ματίας Ντεγκρά και του έριξε μερικά χαστούκια για το τρομερό λάθος στο ματς της Λάρισας με τον Ηρακλή και του έλυσε ήδη το συμβόλαιο, όμως ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ είχε πλακωθεί και στο παρελθόν με τερματοφύλακα για τον ίδιο λόγο!

Δεν ήταν η πρώτη φορά όπου ο Αλέξης Κούγιας έρχεται αντιμέτωπος με τερματοφύλακα της ομάδας του. Ο γνωστός ποινικολόγος έχει… παρελθόν με τους γκολκίπερ και εκτός από τον Ματίας Ντεγκρά, στο στόχαστρό του βρέθηκε πριν εννέα χρόνια και ο Μαχαμαντού Σιντιμπέ.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2007-08 όταν ήταν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ματς στη Β΄ Εθνική με αντίπαλο την Καστοριά, ο Κούγιας έγινε έξαλλος με τον Σιντιμπέ και τα δύο γκολ που δέχθηκε (σ.σ. ο ΠΑΣ ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1) και τον κατηγόρησε πως ήταν στημένος!

Μάλιστα ο Κούγιας σε δηλώσεις που είχε κάνει ανέφερε: «Ήταν προφανές ότι στήθηκε. Όταν τελείωσε ο αγώνας, πήγα με ένα σίδερο και άνοιξα το κεφάλι του Σιντιμπέ! Ουδέποτε τόλμησε να με μηνύσει, ενώ ο Χατζάρας που παράκουσε τις εντολές μου να μην τον χρησιμοποιήσει, παραιτήθηκε. Κάποιοι παίκτες των Ιωαννίνων ήταν όλη μέρα στο κομπιούτερ και έπαιζαν στοίχημα».

[Πηγή: sdna.gr]