
Όπως αναμενόταν, ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και Τσιντώτας ήρθαν σ’ έναν πρώτο συμβιβασμό την Δευτέρα και η εκδίκαση της προσφυγής του αναβλήθηκε για τις 18 Δεκεμβρίου. Στον τέως “πορτιέρε” των Ηπειρωτών δόθηκε ένα ποσό έναντι και τα υπόλοιπα θα διακανονιστούν σε δόσεις, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα στην ΠΑΕ.
Άλλωστε, όπως έχουμε εξηγήσει κι άλλες φορές, οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να κλείνουν οικονομικές εκκρεμότητες ή να τις διακανονίζουν, μέχρι 31 Δεκεμβρίου και 31 Μαρτίου, που είναι τα δύο χρονικά ορόσημα των αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.
Πάντως, για πολλοστή φορά η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκτίθεται στον κόσμο της χωρίς σοβαρό λόγο. Ναι μεν μπορεί να κερδίζει κάποιο χρόνο ή να “ταλαιπωρεί” από επιλογή της παίκτες με τους οποίους δεν υπήρξε εξ’ αρχής κάποιος συμβιβασμός, αλλά τελικά αυτό που επιτυγχάνεται είναι να νιώθουν… “δικαιωμένοι” όσοι κυκλοφορούν φήμες στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης, ότι η ομάδα έχει οικονομικές αδυναμίες που επηρεάζουν και την αγωνιστική της εικόνα.