Το βραβείο του «MVP HALL OF BRANDS» απονεμήθηκε σήμερα στον Πέδρο Κόντε, για την εμφάνισή του απέναντι στον Ατρόμητο. Τη βράβευση έκανε ο διευθυντής της Τράπεζας Ηπείρου, κ. Τσουκανέλης, χορηγός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κ. Τσουκανέλης τόνισε ότι η Συνεταιριστική τράπεζα συνέβαλε καθοριστικά στο να είναι η ομάδα στην Ευρώπη και θα συνεχίσει να είναι δίπλα της, ενώ καλωσόρισε τον Κόντε στην ομάδα, ευχόμενος να αναδειχτεί και πρώτος σκόρερ.

Ο Ισπανός στράικερ από την πλευρά του, μέσω της διερμηνέως Εβελίνας Ασπιώτη, τόνισε ότι το βραβείο δεν είναι μόνο δικό του, αλλά ανήκει σε όλη την ομάδα που έπαιξε καλά και θα μπορούσε να το έχει κερδίσει οποιοσδήποτε.

«Θέλουμε να κερδίσουμε κι άλλους βαθμούς και να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκεπτόμενοι μόνο τον αγώνα της Κυριακής», συμπλήρωσε ο Κόντε.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζω ότι είναι δύσκολος αντίπαλος, όπως και όλες οι ομάδες».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Ήθελα να παίξω στην Α’ κατηγορία σε μια μεγάλη χώρα που αγαπάει το ποδόσφαιρο.

Δεν βάζω κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Θέλω να δουλεύω και να εξελίσσομαι. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύεις, να καλυτερεύεις τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Ευχαριστώ τον κόσμο για όσα είδα μέχρι τώρα. Η αγάπη του κόσμου είναι σημαντική όταν θες να πας μπροστά».

Τον Κόντε συνόδευε και ο “κολλητός” του φίλος πλέον στα Ιωάννινα, ο Φονσί Ναδάλες.