
Με σκορ 3-0 ηττήθηκαν τα Γιάννενα WFC στην Πάτρα από τον Ίκαρο Πετρωτού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών, σ’ ένα ματς που τα Γιάννενα έχαναν τις ευκαιρίες και ο Ίκαρος έβαζε τα γκολ, ενώ υπάρχουν και αρκετά παράπονα για τη διαιτησία και μάλιστα εκφράζεται η πρόθεση της ομάδας για έγγραφη διαμαρτυρία στην ΚΕΔ.
Ο Ίκαρος προηγήθηκε στο 12΄ με σουτ της Τσάμη έξω από την περιοχή, στο 63΄ η Μούκα με προβολή έκανε το 2-0 και στο 88΄η Τζούμα σε αντεπίθεση με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0!
Με το σκορ στο 1-0 τα Γιάννενα ζήτησαν πέναλτι σε καθαρό χέρι στη μεγάλη περιοχή.
Από εκεί κι έπειτα η σκέψη όλων είναι στην Κουτσάφτη που χειρουργείται αύριο μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο ματς με τους Τίγρεις.
Ίκαρος Πετρωτού: Ψάλτη, Τζούρα, Παπακυριαζή, Ράικο, Κέττα, Σαραντάνη, Κωστοπούλου (87΄ Ζώτου), Μούκα, Σύρμη (86΄ Φλάουερ), Τσάμη, Πουρνια (87΄ Ράικο)
Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Ντάσκαρη (78΄ Λουκούμη), Τζάλλα (60΄ Φαρμάκη), Καιτατζη, Πολυμενοπούλου, Αγγέλη (60΄ Αντωνη), Κούκια (78΄ Πανταζή), Ντέτσικα, Κουτσούρη (78΄ Ελευθερίου), Κολέμπα, Βαρσάνη